Dragnea vrea să-i dea în judecată pe cei care au spus că a plătit să stea la masă cu Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu trump fb5

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că îi va da în judecată pe cei care au afirmat că a plătit pentru a fi fotografiat împreună cu preşedintele american Donald Trump, în cursul vizitei sale şi a premierului Sorin Grindeanu în Statele Unite.

dragnea grindeanu trump fb3

Liviu Dragnea a negat că ar fi plătit un milion de dolari pentru a sta la masă cu preşedintele Donald Trump și a adăugat că legislaţia americană interzice cetăţenilor străini să facă asemenea plăţi.

În primul rând, sper ca această minciună sau prostie să nu ajungă acolo. Există o lege în Statele Unite care interzice oricărui cetăţean străin să facă astfel de plăţi”, a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune.

El a anunţat că îi va da în judecată pe cei care au susţinut că el şi premierul Grindeanu şi-au plătit participarea: „O să-i ajut pe cei care au spus minciuna asta să o argumenteze în instanţă (...) Vor avea toată posibilitatea să documenteze această afirmaţie pentru că este bine ca lumea să ştie”.

Dragnea a precizat că personalităţile politice cu care s-a întâlnit au fost interesate să vorbească despre România.

Nu era bine pentru noi, ca români, să refuzăm această invitaţie (...) Nereprezentând statul român, am avut nişte întâlniri, iar oamenii aceia au vrut să stea de vorbă cu noi”, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a scris, joi seara, pe Facebook, că a participat, alături de premierul Sorin Grindeanu, la o cină „în format restrâns” cu noul preşedinte al SUA, Donald Trump, în cadrul căreia i-a transmis liderului de la Casa Albă că România îşi doreşte să ducă parteneriatul strategic cu SUA „la un alt nivel”.

Preşedinţia a precizat, luni, că practica Statelor Unite la ceremonia de inaugurare a preşedinţilor prevede că alte ţări sunt reprezentate doar la nivel de ambasador, nefiind invitaţi şefi de stat sau de Guvern, motiv pentru care România va fi reprezentată de către ambasadorul român la Washington, George Maior.

Citiţi şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri