Dragoș Pîslaru, noul ministru al Muncii

Data publicării:
1453129864big img 0704

 

Actualizare 11:40. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragoș Pîslaru la șefia Ministerului Muncii. Ceremonia depunerii jurământului va avea loc astăzi, la 18:00.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoș-Nicolae Pîslaru în funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Totodată, Klaus Iohannis a semnat și decretul prin care ia act de demisia Anei Costea.


Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a domnului Dragoș Nicolae Pîslaru”, precizează Guvernul într-un comunicat de presă. 

Dragoș Pîslaru este consilier de stat pe politici economice la Cancelaria premierului, din decembrie 2015.

Prim-ministrul Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis ar urma să aibă în această după amiază o întrevedere la Palatul Cotroceni.

Funcția de ministru a rămas liberă după demisia de săptămâna trecută a Anei Costea.

Dragoș Pîslaru a fost director într-o companie de consultanță pe probleme economice. Este născut în 1976, este licențiat în economie internațională la ASE București.

Citiți și Cine este Dragoș Pîslaru, noul ministru al Muncii

Dragoș Pîslaru, consilier de stat al premierului: De la 1 ianuarie, în 4-5 ani, credem că vom elimina inechitățile salariale

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri