E. Udrea îl apără pe V. Ponta: În ţara asta se fură sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa

Data publicării:
Udrea FB

 

Dezbaterea publică despre dosarul lui Victor Ponta începe să capete accente chiar comice, este părerea deputatului Elena Udrea. 

Cred că mai-marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA). În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Şi pentru o presupusă faptă de acum şapte ani, despre care au vorbit până şi copiii în acest timp, nu doar adversarii politici şi presa, deci nu era nimeni care să nu cunoască subiectul în anii aceştia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns...”, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook. 

Aceasta este de părere că „dosarul cusut cu aţă albă” nu poate constitui de altfel un motiv serios pentru demisia premierului Victor Ponta. „Cred că există suficiente motive pentru ca Ponta să plece din fruntea Guvernului, democratic, prin moţiune de cenzură, pentru că nu a făcut mare lucru pentru România, dar nu pentru acest dosar cusut cu aţă albă”, a scris Elena Udrea.

Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi...

Posted by Elena Udrea on Wednesday, August 19, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri