Elena Udrea, despre Sebastian Ghiţă: "A crezut că dacă va alege să fie slugarnic va scăpa"

Data publicării:
udrea

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Aceasta a comentat cazul deputatului Sebastian Ghiţă, precizând că în vara aceasta vom avea parte de „un spectacol real”. „A avut o bună ocazie să vorbească, pe care a ratat-o. A considerat că e mai bine să pupe în fund pe unii şi pe alţii şi acum este în situaţia în care e puţin târziu pentru el. Nu-i cunosc situaţia din acest moment, nu ştiu de ce este acuzat, cât priveşte însă ceea ce ar putea să spună domnul Ghiţă, da, domnul Ghiţă ar putea să spună multe pentru că a fost şi este parte la multe dintre lucrurile care s-au întâmplat şi se întâmplă în România de astăzi. Opţiunea de a vorbi acum, când a crezut că dacă va alege să fie slugarnic va scăpa, opţiunea aceasta mi se pare puţin tardivă. Dar până la urmă decide cum se apără mai departe, are instrumente”, a declarat Elena Udrea.

Despre solicitările deputatului Sebastian Ghiţă Comisiei de Control al SRI, Elena Udrea spune că acesta le-ar fi putut adresa mai demult. „De ce nu o fi cerut el acum vreun an de zile când vorbeam eu despre lucrurile acestea. Până la urmă sunt lucruri care nu mai pot fi ţinute mult timp ascunse. Nu mai pot fi controlate foarte mult timp. Probabil că în vara aceasta vom avea un spectacol real pornind de la ceea ce se întâmplă acum, cu tot felul de dezvăluiri şi stenograme date pe la televiziunea domnului Ghiţă şi aşa mai departe”, a spus Elena Udrea.

Cât despre posibilele ţinte, Elena Udrea a spus că nu poate nominaliza pe nimeni. "Eu când am avut de spus, am spus. Consecinţa a fost că un Parlament de - să-l citez pe maestrul Cristoiu "căcăcioşi"  - au votat tremurând de frică până la două noaptea să fiu arestată de vreo şase ori”, a explicat Elena Udrea.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri