Elena Udrea i-a lucrat în arendă pământul Ioanei Băsescu

Data publicării:
udrea la bistrita

Aflată într-o vizită în Bistriţa, liderul PMP a declarat că se consideră un mic agricultor şi s-a plâns că fermierii nu sunt sprijiniţi de stat. Tocmai din acest motiv, ei îşi dezvoltă afacerile cu greu. Întrebată despre ce cultivă, Elena Udrea a spus că a semănat până acum grâu, orz și rapiță, dar producția din acest an a fost sub așteptări, din cauza inundațiilor.

„Am 40 de hectare de teren împrăștiate într-un județ întreg. Am cultivat grâu, orz și acum am semănat rapiță. Însă din vânzarea producției, mai ales că au fost ploi și inundații, fără sprijin nu prea poți să faci agricultură performantă și nu prea ai profit la nivelul acesta”, a spus Elena Udrea.

Citiți și: Declarația de avere a Elenei Udrea: Liderul PMP deţine 27 de terenuri, 2 case şi bijuterii de 100.000 de euro

Răspunzând unei întrebări, Elena Udrea a confirmat că firma sa a lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu: „Da, pe firma mea de agricultură am lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu, în afară de terenurile mele, cele 43 de hectare”, a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

Citiți și: Contre Traian Băsescu – Dan Voiculescu. Președintele: Pusese ochii pe terenul fiicei mele

Terenul cumpărat pe numele fiicei președintelui la Nana, în județul Călărași, a dat naștere unor polemici aprinse și a făcut obiectul unor audieri într-o comise parlamentară special constituită. Documentele rezultate în urma audierilor au fost transmise Parchetului de pe lângă Înalta Curte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri