Elena Udrea, în cursa pentru Cotroceni. Susținătorii sunt nedumeriți, dar spun că este „o doamnă foarte de treabă”

Data publicării:
1090968 10152531244854584 58847401404019090 o

Victor Ponta își face petreceri de ziua lui de mii de euro, dar copii nu au abecedare pe bănciîn clasa I și a II-a”, a spus Elena Udrea, care a precizat că premierul „crede că toți copii vor plagia ca dânsul”. Mulți vă amintiți cum era pe 23 august? Ne duceam să-l aplaudăm pe Ceauşescu. Victor Ponta este fratele preşedintelui nord-coreean”, le-a mai spus alegătorilor Elena Udrea.

La evenimentul de lansare a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţia României au mai vorbit liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și președintele organizației de femei din PMP, fosta tenismenă Ruxandra Dragomir. Câteva mii de membri și simpatizanți au însoţit-o pe Elena Udrea în marşul de aproape doi kilometri prin Capitală.

E de dreapta, vrea să facă lucruri cât mai bune... ne-am săturat de stânga”, a spus unul dintre participanții la miting. „O doamnă foarte de treabă, o femeie care ştie ce vrea de la viaţă şi o bună conducătoare”.

Totuși, printre susţinători am întâlnit şi câţiva nedumeriţi în privinţa candidatului preferat.

Vârsta nu o ştiu, meseria e parlamentar, ceva de genul”, a spus un alegător. „Profesia dumneaei... am inteles că e ceva de specialitate inginer şi ca vârsta nu pot să spun pentru că este confidenţial ...niciodată nu poţi să spui vârsta unei femei”.  Întrebat ce părere are despre programul Elenei Udrea, un alt participant la miting l-a calificat ca fiind foarte bun. „Poţi să îmi dai două trei măsuri pe care le-ar lua ca preşedinte?”, a fost întrebat acesta. „Nu, momentan nu”, a fost răspunsul prompt al acestuia. 

Candidatul PMP la Preşedinţie a afirmat zilele trecute că nu vrea ca lansarea să semene cu cea a lui Victor Ponta. Elena Udrea spune că a folosit banii cu care putea organiza un spectacol electoral ca să cumpere ghiozdane şi abecedare pe care le va dărui copiilor din toată ţara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri