Elena Udrea: Nu trebuie contestată BOR pentru o inabilitate a Patriarhului! Este bine să terminăm Catedrala Neamului

Data publicării:
udrea la biserica

 FOTO: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea spune că este un moment dificil pentru Biserică și pentru credință. „Oricare și oricât de mari ar fi problemele noastre, le vom putea depăși doar având credință și făcând lucrurile cu înțelepciune și bunătate”, afirmă ea.

Nu trebuie contestată BOR pentru o inabilitate a Patriarhului, pentru că ne putem trezi că distrugem cel mai important, puternic şi constant reper moral al poporului român”, spune Elena Udrea.

Ea amintește că s-a opus ideii de a fi ridicată Catedrala Neamului, dar acum e de părere că trebuie terminată, iar oamenii nu trebuie instigați împotriva ei, cu atât mai mult cu cât, sugerează fostul ministru, ar constitui o contrapondere la o expansiune a religiei musulmane: „Dacă suntem gata să construim cea mai mare moschee din Europa la Bucureşti, într-o vreme în care continentul îşi schimbă structura religioasă prin migraţia musulmanilor, cred că este bine să nu înverşunăm oamenii împotriva Catedralei Neamului”, opinează Elena Udrea. „De acord că nu lăcaşurile ne lipsesc, ci credinţa adevărată şi eu însămi nu am fost de acord cu ridicarea acestei Catedrale. Dar acum a pornit deja, este bine să o terminăm, chiar dacă am pune înainte alte priorităţi”, continuă Elena Udrea.

Ea spune că s-ar găsi bani și pentru școli, spitale, drumuri, dar și pentru catedrală, ceea ce lipsește fiind competența de administrare a fondurilor. „Dar să ştiţi că sunt bani şi pentru şcoli, sunt bani şi pentru spitale, pentru drumuri, doar oameni competenţi ne trebuie, să fie în stare să îi aducă în ţară ori să îi strângă la buget. Nu uitaţi că România tocmai a pierdut 7 miliarde de euro din fonduri UE, din cauza prostiei celor puşi să îi gestioneze”, încheie Elena Udrea.

Marea sarbatoare a ortodoxiei, cinstirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, vine astazi intr-un moment important...

Posted by Elena Udrea on Sunday, November 8, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri