Elena Udrea şi-a lansat candidatura la Preşedinţie: "Victor Ponta este agentul zero, zero, zero"

Data publicării:
udrea

 

(FOTO Facebook Elena Udrea)

ACTUALIZARE 14.25. "Vă mulţumesc că aţi venit, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nu este ziua mea", şi-a început Udrea discursul.

Ea a arătat că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate".

Traian Băsescu: Am fost departe de a fi perfect. Sunt convins că Elena Udrea e bună pentru România

"Victor Ponta îşi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare în clasa I (...). Victor Ponta are cultul personalităţii, de ziua lui şi-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost plăţiţi, aduşi", a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că Victor Ponta este "urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu" şi nu este "numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab", "îl comandă baronii locali".

"Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero", a adăugat Elena Udrea.

Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este "candidatul iepure".


Elena Udrea a motivat organizarea unui marş în locul unei lansări festive făcând referire la evenimentul de pe stadion, când Victor Ponta şi-a lansat candidatura la preşedinţie.

Ea a afirmat că a preferat un eveniment cu mai puţine costuri.

Pe de altă parte, marşul are ca scop atragerea atenţiei asupra măsurilor economice luate de Guvernul condus de Victor Ponta, a spus Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri