Elena Udrea: Sunt oameni pe care îi voi demasca. Reacția unuia dintre cei nominalizați

Data publicării:
udrea pmp - fb udrea 1

„Nu numai ziarişti, mă uitam la oamenii care sunt la televizor care fie că asta e opinia lor - nu spun că toată lumea este sub influenţa SRI, a domnului Coldea -, dar fie că poate asta este părerea lor, fie că sunt trimişi acolo să îl spele pe domnul Coldea de acuzaţiile pe care i le-am adus, sunt oameni care nu au nicio cădere morală, niciuna, cel puţin în faţa mea, să aibă abordările acestea atât de ipocrite prin care slujesc chipurile instituţiilor statului de drept, sunt oameni pe care îi voi demasca cu lucrurile pe care le-au făcut”, a spus Elena Udrea la un post de televiziune.

„Faţă de tot acest cancer care este astăzi în societatea românească, aspectele acestea sunt mai puţin importante, deşi tot ce se întâmplă în spaţiul public se întâmplă şi datorită acestor oameni lipsiţi de caracter, lipsiţi de moralitate care cântă aşa cum li se cere când este nevoie să apere o cauză. De frică apără orice cauză numai să iasă bine, ei personal. Despre oamenii aceştia voi vorbi şi nu sunt oameni de presă, sunt şi oameni politici”, a adăugat ea.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea în dosarele Gala Bute și Microsoft

Solicitată să dea și numele unor astfel de oameni, Elena Udrea a răspuns: „Raluca Turcan; al doilea nume, Valeriu Turcan, spre exemplu, Cristian Rizea de la PSD, pe aceştia i-am vazut aseară, dar am destui; Domnul Oreste, un jurnalist”.

Invitat la emisiunea „Jurnalul de seară”, Valeriu Turcan a comentat declarațiile Elenei Udrea.

Am apărat un principiu: dacă tu spui, după opt ani în care ai lăudat SRI de dimineața până seara, pe dl. Coldea, pe dl. Maior, că e o problemă cu ei, că fac poliție politică, înseamnă că au făcut poliție politică și în ceilalți ani, deci tu ai tăinuit, ai fost complice”, a spus el.
„Eu am criticat chiar aseară SRI pentru această glumă de control parlamentar. Când ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fără să produci vreo dovadă, un serviciu de informații și un prim adjunct pe care acum un an îi lăudai? Ce să înțeleg, că undeva e o problemă că ți-ai schimbat abordarea față de acel serviciu din cauza problemelor penale pe care le ai”, a adăugat Valeriu Turcan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri