Elicopter SMURD prăbușit în județul Constanța: Elena Udrea arată cu degetul spre Raed Arafat

Data publicării:
elena udrea digi 28 oct

Președintele PMP, Elena Udrea, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite condoleanțe familiilor îndoliate. „Sincere condoleanţe rudelor victimelor tragediei aviatice de pe lacul Siutghiol. Acest dezastru (la fel ca şi cel din Apuseni) este rezultatul faptului că nu a existat o reformă adevărată în sistemul de sănătate românesc - chiar şi în cel de urgenţă”, a scris Elena Udrea.

Aceasta arată cu degetul actualul guvern, nominalizându-l și pe Raed Arafat. „Raed Arafat şi cei care conduc astăzi guvernul României s-au opus în 2012 unei legi care, poate, dacă ar fi fost în vigoare, ar fi putut salva mai multe vieţi”, a mai scris Elena Udrea.

De altfel, și Nicușor Constantinescu l-a criticat pe Raed Arafat. „Arafat i-a schimbat destinația contractului și s-a întâmplat nenorocirea de ieri. Ăsta este adevărul pe care nu vrea să-l spună nimeni. Acest elicopter a avut flotoare, plutește, poate ateriza pe apa oriunde, eu le-am comandat”, a declarat Nicușor Constantinescu. 

EXCLUSIV DIGI24. Imagini surprinse imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD

Controverse și acuzații după accident. Martorii spun că salvatorii au intervenit târziu pentru că nu aveau cheile de la motorul bărcii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri