Emil Boc: Acest guvern are șanse mari să fie unul de succes

Data publicării:
09 Emil Boc 1

„Consider că acest guvern are șanse mari să fie un guvern de succes, pentru că are un premier validat din punct de vedere profesional, cu o mare capacitate de mediere, negociere și dialog politic, foarte important pentru această funcție. Are un adversar care este timpul, un an, dar poate avea și ingrediente pozitive, cum sunt condițiile economice relativ stabile în România și Europa, ceea ce este foarte important pentru punerea în practică a unui program de guvernare când ești pe o condiție economică relativ stabilă și echilibrată. Guvernul să aibă grijă să evite eventualele derapaje economice în condiții de stabilitate”, a declarat Emil Boc, marți, la o întâlnire cu presa care a avut loc la Cluj.

Sfatul oferit de Boc noului Guvern este să fie atent la „eventualele derapaje economice în condiții de stabilitate”, informează Agerpres.

„Îl apreciez pe Dacian Cioloș că a avut forța și tăria de a retrage acei candidați care puteau pune probleme în exercițiul activității guvernamentale, fie de imagine, fie de profesionalism. Este un act de responsabilitate și de curaj de a-ți retrage unii ministeriabili propuși și nu act de slăbiciune, este un act de responsabilitatea de a veni cu cea mai bună formulă guvernamentală cu putință. Acest lucru făcut, de a retrage doi candidați propuși este un lucru normal într-o democrație, iar faptul că a făcut-o rapid și rămâne în graficul de exercitare a actului de guvernare și de învestitură este un lucru sănătos”, a mai adăugat Boc.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri