Emil Boc mai vrea un mandat de primar la Cluj

Data publicării:
emil boc fb

Candidatura este în interiorul PNL şi discutăm în primul rând despre modul cum rezolvăm problemele clujenilor de aici înainte”, a spus Emil Boc.

Întrebat dacă a mai avut discuţii cu Traian Băsescu, acesta a răspuns că nu. „Nu. Am vorbit de câteva ori, m-a sunat cu ocazia zilei de naştere şi mai multe ocazii nu am avut să discutăm”, a spus Emil Boc, precizând totodatză că nu a fost învitat în Partidul Mişcarea Populară (PMP) de către fostul şef de stat Traian Băsescu.

Mi-am luat toate garanţiile că Emil Boc este alături de PNL, cuvântul domniei sale a fost în această direcţie şi toate declaraţiile făcute dumneavoastră astăzi şi colegilor de partid au mers în această direcţie. Şi o să avem, se pare, o situaţie mult mai limpede la Cluj”, a spus şi Alina Gorghiu, prezentă la întâlnirea de la Braşov.


Exista o dilemă cu privire la o nouă candidatură a lui Emil Boc la primăria Cluj Napoca, cu atât mai mult cu cât copreşedintele PNL Alina Gorghiu declara, la mijlocul lunii august, că nu mai este atât de sigură că acesta va fi candidatul liberalilor.

La acea vreme, Alina Gorghiu i-a cerut lui Emil Boc să se gândească dacă este trup şi suflet alături de PNL, făcând referire la relaţia edilului cu Traian Băsescu.

În 2014, Emil Boc a fost văzut la nişte reuniuni ale PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri