Emil Hurezeanu: „Campania electorală merge mai departe, chiar dacă doamna Udrea a ajuns pe locul trei”

Data publicării:
elena udrea candidatura-1

Interpretăm ca niște grămătici articole și tragem concluzii. Este opinia jurnalistului Emil Hurezeanu, care a criticat declarațiile președintelui Traian Băsescu legate de activitatea serviciilor. „Discuția asta trebuia să o aibă de acum șapte ani cu propriii parlamentari. Impresia mea era că serviciile căutau să-și constituie o fizionomie robustă. Profesionalizarea unui serviciu secret este superioară unei profesonalizări parlamentare. Intrăm în rotativa asta al intrepretărilor unor texte de lege”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24.  

Jurnalistul a explicat că președintele intră „în coliziune frontală” în plină campanie electorală. „Într-un mod evident stăpânindu-și greu nervii, emoțiile, fățiș mai temperamentală, decât cerebrală. Cu ce rezultate? Încă nu-mi dau seama”.

„La noi scena este ocupată de un vacarm, foarte periculos, legat de două trei teme care au de-a face cu o luptă politică valabilă, în primul rând acum. Și, dincolo, de o stare de pericol posibil, care se anunță. Cu prezența spionului, cu complicitatea serviciilor, dincolo de asta totuși nu în astfel de discuții apar problemele.

Problema este că campania electorală merge mai departe, chiar dacă doamna Udrea a ajuns pe locul trei. Doamna Udrea a ajuns pe locul trei. Și acest stat va trebui să funcționeze chiar și după plecarea, ieșirea din postul central al Statului a domnului Băsescu. Începe să fie destul de greu”, a completat jurnalistul Emil Hurezeanu, precizând că România are nevoie de eficiență și de politicieni compatibili. „Într-un moment foarte greu”, a spus jurnalistul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri