Emil Hurezeanu: „Chiar și președintele are nevoie de o platformă de protecție”

Data publicării:
basescu 9 10-3

„Convingerea mea este că asistăm la o operațiune extremă de asasinat moral, care se practică în timpul alegerilor. Mijloacele sunt precare și se atinge un nivel foarte jos. Președinții, oamenii de stat sunt datori să-și facă publice buletinele de sănătate. Știm că de-a lungul timpului, liderii importanți au avut probleme. Dar îi respect suferința, nu devine subiect de atac la persoană.

Chiar și președintele și primul-ministru au nevoie de o platformă de protecție, de menajare. În definitiv, sunt reprezentanții societății, reprezintă națiunea, statul”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Acesta a precizat că un astfel de comportament denotă lipsa de respect pentru țară. „Purtându-te așa este o formă indirectă de a nu-ți respecta țara. Președintele e interesat de sănătatea lui, statul vrea să aibă un președinte apt - valid, funcțional. Asta o fac instituțiile statutului, clinicile. Circuite formalizate, ca în fiecare stat. Nu poți să aproximezi în mizerie, în resentiment, starea de sănătate a unui om fără mijloacele adecvate. Suferința fizică este respectată, nu devine subiect de atac la persoană”, a mai spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi 24.  

De ce boli suferă președintele Traian Băsescu și ce îi recomandă medicii? Cea mai gravă afecțiune este la plămâni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri