Emil Hurezeanu: „Dar de câte ori se întâlnește Ponta cu Băsescu? Ce-i asta? Băsescu a pățit ceva, are Ebola?”

Data publicării:
h-1

„Dar de câte ori se întâlnește Ponta cu Băsescu? Am impresia că Ponta s-a întâlnit mult mai des cu Băsescu, prezidențiabilul României, care ar trebui să se ferească de Satana și să spună că se leapădă de o sută de ori de Satana, nu de trei ori. Ultima oară și-a dat ochișorii peste cap și a avut o mică reacție post-pubertară nesaturată”, a declarat Emil Hurezeanu.

Jurnalistul a adăugat că acest subiect al unei posibile întâlniri între Klaus Iohannis și Traian Băsescu este „pueril”, „neinteresant” și „inept”.

„Mă întreb, dacă sunt gata să o ia din prima zi, nici n-a început campania, la nivelul ăsta, de problematizare a defectelor adversarului, dacă ăsta este nivelul, mă tem foarte rău pentru cum va arăta campania prezidențială și mă mai tem o dată pentru viitorul acestei țări”, a completat analistul politic.

„Asta e problema? Și l-am văzut și pe domnul Tăriceanu. Păi domnul Tăriceanu a guvernat împreună cu domnul Băsescu. Ce-i asta? Dacă te întâlnești cu Băsescu ce se întâmplă? Băsescu a pățit ceva, are Ebola? Care-i problema? De ce să nu te întâlnești cu Băsescu?”, a mai spus Emil Hurezeanu.

O întreagă dezbatere publică îl are în centrul atenţiei, de 24 de ore, pe prezidenţiabilul dreptei, Klaus Iohannis. Adversarii săi susţin că liderul s-ar fi întâlnit pe furiş cu preşedintele Traian Băsescu. Maşina sa ar fi fost surprinsă în zona reşedinţei prezidenţiale. Klaus Iohannis e categoric: nu m-am întâlnit cu Traian Băsescu, spune el. Admite că a fost în zonă, însă la un eveniment organizat de ambasada americană la vila Dante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri