Emil Hurezeanu, despre excluderile din PSD: „Nici o aluniță nu s-a îndepărtat prin excluderea lui Vanghelie”

Data publicării:
Emil Hurezeanu poza foarte buna-3

Jurnalistul Emil Hurezeanu a vorbit la Digi24 despre excluderile din PSD. „Ponta n-are soluții, el nu reprezintă o nouă generație decât din punct de vedere biologic. În reflexe și în acțiuni noua generație e cea mai cupidă și mai lipsită de principii morale și de convingeri de stânga decât noua generație. Partidul stă la guvernare încă”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24.

Cât despre calitățile și defectele premierului Victor Ponta, jurnalistul a spus că marele defect al acestuia este tocmai faptul că a pierdut alegerile. „Dl. Ponta nu prea e ameliorabil, ca stil de politician de vârf. Are și calități, n-are numai defecte. Marele său defect este faptul că a pierdut alegerile. În orice partid tânăr european cu copii mulți, cum își doresc domnii Ponta și Ghiță un astfel de eșec se plătește nu printr-o declarație: am plătit prețul politic. În mod uluitor, domnul Ponta crede că prețul politic a fost pierderea alegerilor”, a precizat Emil Hurezeanu. 

De altfel, acesta s-a întrebat retoric dacă PSD își permite să repete greșeli care „țin de epoca stalinistă sau ceaușistă”. „De ce nu l-a ascultat pe dl. Ghiță și să-i excludă pe cei care au probleme cu DNA-ul. Nici măcar o aluniță nu s-a îndepărtat prin excluderea domnului Vanghelie”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri