Emil Hurezeanu: „Traian Băsescu a deschis acum o brazdă și, dedesubtul brazdei, o viermuială extraordinară”

Data publicării:
Emil Hurezeanu bun

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat la Digi24 declarațiile președintelui Traian Băsescu, de miercuri, precizând că „oricine ar avea dreptate” pentru România nu va fi bine. „Ca și când Traian Băsescu a deschis acum o brazdă și dedesubtul brazdei, o viermuială extraordinară, viermi, râme, gândaci, șoareci fără coadă, șobolani șchiopi. O degradare biotopică a democrației și a statului înspăimântătoare.

Domnul Băsescu a fost zece ani șeful acestui stat! Și de cel puțin un an de zile, datoria domniei sale nu este mărească tensiunea până la apropierea autodenunțării primului-ministru: Da, domnule, am fost fost spion, agent acoperit, mă duc și mă arunc în bazinul nu știu care, plec în India”, a spus jurnalistul la Digi24. 

Acesta a explicat că rolul unui președinte este altul. „Nu, rolul domnului Băsescu este să regleze mecanismul din mers și să nu provoace răni deschise, în mijlocul operației. Sau în timpul unei operații de grefă pe inimă, dintr-o dată apare tot CV-ul bolnavului, îi scot și unghiile, nu s-a spălat pe cap, are și niște șuruburi în ureche. Toate astea se scot acum, când operația e vitală. E un regim care nu se sfârșește în derizoriu, nici n-a fost derizoriu. A avut părțile lui de lumină, de umbră. Pare un scenariu pe care nu știu cine-l controlează”, a declarat Emil Hurezeanu la Digi 24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri