Evaluarea Guvernului Tudose. Dragnea: „Nu se pune problema unei remanieri”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea parlament

Comitetul Executiv al PSD va analiza prestația membrilor Cabinetului Tudose în ședința convocată, la Sucevița, pe 29 septembrie. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că el nu va propune nicio remaniere la această evaluare.

„Din punctul meu de vedere, nu se pune problema unei remanieri în această perioadă”, a declarat, în Parlament, Liviu Dragnea.

Potrivit șefului social-democraților, evaluarea Guvernului Tudose se va face „exact așa cum s-a făcut și evaluarea precedentă”, adică „pe ministere, pe programul de guvernare, pe acțiuni, pe măsuri și pe respectarea lor”. Cu alte cuvinte, și de data aceasta miniștrii și premierul vor fi evaluați de Darius Vâlcov, cel care care a conceput și programul de guvernare al PSD.

La întrebarea jurnaliștilor „ați avut până acum vreo discuție cu Darius Vâlcov?”, liderul PSD a răspuns: „Da”. „Sunt semne bune”, a arătat Dragnea, adăugând că premierul Mihai Tudose este la curent cu acest lucru.

Întrebat dacă sunt membri ai Guvernului care nu au respectat termenele impuse, Dragnea a răspuns: „Nu, este o schimbare totală. S-au recuperat foarte multe întârzieri, lucrurile arată bine, dar o evaluare este necesară”.

Președintele PSD a mai spus că o nouă evaluare va fi făcută la sfârșitul anului.

„Domnul Pop a făcut greșeli sau erori în fruntea ministerului?”, l-au mai întrebat jurnaliștii pe Liviu Dragnea. „Am spus mai devreme, nu va fi nicio remaniere, din punctul meu de vedere”, și-a menținut liderul PSD poziția.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri