Fiica unui important lider PSD își manifestă „scârba” față de protestatari

Data actualizării: Data publicării:
ruxandra tutuianu

Ruxandra Țuțuianu, fiica deputatului PSD Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de monitorizare a activității SRI și, de asemenea, șeful PSD Dâmbovița, își manifestă pe Facebook „scârba” față de protestatarii care ies seară de seară în Piața Victoriei pentru a manifesta împotriva Guvernului, scrie Aktual24.ro.

ruxandra tutuianu

Domnișoara pasionată de lux și căreia îi place să pozeze provocator, potrivit numeroasele imagini postate pe rețelele de socializare, a scris că protestatarii se adună ca „oile”, „urlă neinformat” și lasă „mizerii” în urma lor. 

Postarea integrală a Ruxandrei Țuțuianu: „Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”

Citiți și:
Gesturi surprinzătoare la protest. Protestatarii au adunat gunoiul

Adrian Tutuianu, comisie de control SRI in Parlament_inquam george calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

În acest timp, tatăl său, Adrian Țuțuianu (foto sus) este foarte îngrijorat de securitatea României în calitatea sa de șef al comisiei de monitorizare a activității SRI și vrea să afle cine sunt cei care au participat la proteste: „Am cerut SRI să ne prezinte o informare cu privire la datele pe care le-au avut despre aceste manifestații. Se spune că o companie multinațională și-a trimis salariații la protest. E o chestiune care ține de securitatea națională. Trebuie să o verificăm. Vreau să avem o discuție în Comisia SRI din Parlament, să ne lămurim dacă există vulnerabilități majore legate de securitatea națională, dacă sunt companii, grupuri, organizații”, a declarat duminică Adrian Țuțuianu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri