Firea: Victor Ponta, copilul răsfățat al PSD, îi ajută pe adversari

Data publicării:
gabriela firea pmb

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că fostul premier Victor Ponta îi ajută pe adversarii PSD „dându-le muniție”. De asemenea, ea a precizat că este încrezătoare că fostul lider al PSD își va da seama că are „anumite responsabilități” și va rămâne alături de social-democrați. 

gabriela firea pmb

„Sunt tristă că s-a ajuns la acest moment când Victor are o anumită nelinişte, că nu se mai regăseşte în echipa noastră... Victor îi ajută acum pe adversarii noştri dându-le muniţie. Aş spune un lucru, şi poate e o sintagma care va fi întoarsă pe toate fețele, dar o spun chiar din suflet, o spun prieteneşte, a fost un copil răsfăţat al PSD şi pe bună dreptate, pentru că are calităţi reale, şi umane, şi politice, şi aş vrea să înţeleagă că acest partid i-a oferit maximum din cât se poate oferi, prin prisma politică, din partea unei formaţiuni, a unei echipe dificile - fiind, totuşi, cel mai important partid politic din România - pentru unul dintre lideri. Şi el, la rândul lui, sunt convinsă că va conştientiza că are anumite responsabilităţi şi că trebuie să fie alături de noi”, a spus Gabriela Firea la Antena 3. 

Membru PSD din 2002, fostul premier Victor Ponta a anunțat la începutul acestei luni că i-a trimis demisia în alb liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul prim-ministru a declarat că a observat că a început să „deranjeze” și că preferă să îi trimită demisia lui Liviu Dragnea astfel că atunci „ când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine”. 

Victor Ponta a precizat de atunci că nu este în relații bune cu Liviu Dragnea și la începutul acestei săptămâni, fostul premier a avut o declarație explicită la război la adresa liderului social-democraților. Fostul premier a vorbit despre „preocuparea” actualului șef al PSD de „aruncarea peste bord” a celor care, la un moment dat, l-au susținut. Nu în ultimul rând, Victor Ponta a anunțat că începe racolările în rândul celor „aruncați” din barca condusă de Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, Liviu Dragnea a spus că nu înțelege exact ce l-a nemulțumit pe Victor Ponta și că nu îi va lua demisia în calcul. 

„Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată. Poate va avea o funcţie, nu cred că Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienţă. Partidul s-a exprimat pentru o anumită sustinere”, a declarat liderul PSD atunci.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri