Florin Iordache, propus în funcția de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Data actualizării: Data publicării:
170209_DEMISIE_IORDACHE_01_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul PSD Florin Iordache este propus de grupul parlamentar al social-democraţilor pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, transmite News.ro.

170209_DEMISIE_IORDACHE_01_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Propunerea urmează să fie votată în şedinţa de plen de marţi, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran, la finalul Biroului Permanent.

„Propunere din partea grupului parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Această funcţie a rămas vacantă ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca să intre în dezbatere, apoi la vot final”, a declarat Ioana Bran.

Deputatul a mai spus că numirea lui Florin Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor va fi votată secret, cu bile. 

Florin Iordache a demisionat de la Ministerul Justiției pe 9 februarie, după 36 de zile de la preluarea portofoliului, în urma scandalului iscat prin adoptarea Ordonanței de Urgență 13, în noaptea de 31 ianuarie. În cele din urmă, Guvernul condus de Sorin Grindeanu a abrogat ordonanța prin OUG 14, în urma protestelor masive.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri