Fost deputat PSD: Dacă scapă de condamnare, Liviu Dragnea ar putea fi un bun premier

Data publicării:
teodorescu

„Dacă scapă de condamnare şi dacă va conduce bine partidul până în noiembrie 2016, (Liviu Dragnea, n.r.) va fi un bun prim-ministru”, a spus Alin Teodorescu la Digi24.

Sociologul a analizat şi situaţia din Guvernul condus de Victor Ponta. Alin Teodorescu spune că actualul premier trebuia să ţintească şi un al doilea mandat în fruntea Executivului, pentru că ar fi avut toate şansele să îl obţină.

Victor Ponta a ieşit din politica mare. S-a scos singur, a intrat într-un cerc, a ignorat profund partidul care l-a dus în funcţia de prim-ministru, aproape un an de zile nu a mai fost nicio şedintă a BPN. Acum toată linia Hrebenciuc e la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia, dar nu şi-a dat-o. Cu mafioţi finanţaţi din contracte de stat nu faci politică. Uitati-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membri în Guvern. Sunt şase. Doctori SRI, făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum? Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc, trecut la Ghiţă. Sper că (Victor Ponta, n.r.) nu a fost capturat de acest cerc”, a spus Alin Teodorescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri