FOTO. Revelioanele și vacanțele politicienilor

Data publicării:
luhan in hawaii

Cunoscută pentru vacanţele sale exotice, senatorul Vasilica Miron a mers în acest an în Republica Dominicană pentru petrecerea de revelion.

Ea a dat gerul şi zăpada de la Bucureşti pentru nisipul fin al plajei din Punta Cana. Pentru că temperaturile în America Centrală depăşesc 25 de grade în această perioadă a anului, Vasilica Miron apare în pozele de vacanţă împreună cu familia sa în ţinute lejere de vară.

 

Fostul europarlamentar Petru Luhan transmite urări de "La mulţi ani !" de pe o plajă din Hawaii. El a vizitat arhipelagul american împreună cu soţia sa şi un grup de prieteni.

Sunt însă şi politicieni care au rămas în România. Deputatul liberal Cristina Pocora a mers în Bucovina.

Împreună cu familia s-a bucurat de zăpadă, iar de pe masă nu au lipsit păstrăvul şi scârjelele, bucate specifice pentru această zonă.

 

Chiar dacă are opţiuni politice diferite, Gabriela Firea a avut aceleaşi preferinţe în ceea ce priveşte destinaţia de vacanţă. Senatorul PSD a vizitat împreună cu fiul său cel mic, dar şi cu soţul său, primarul Florentin Pandele, mănăstirile din Bucovina.

 

Dacă în alţi ani a fost sufletul petrecerii la celebrele sale „Vanghelioane”, unde se poza alături de artiştii invitaţi, Marian Vanghlie a petrecut în acest an mult mai discret. Trecerea în noul an l-a găsit alături de iubita sa, Oana Niculescu Mizil. 

Citiți și:

Ce-și doresc politicienii în 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri