Fotografia care l-a trezit pe Dan Mihalache

Data publicării:
mihalache

Din fotografii, pare că Dan Mihalache ar dormi pe scaun, cu capul pe spate. Nu este singur în încăpere. În jurul său, la o masă, se află mai mulţi oficiali. Dan Mihalache spune că e o manipulare.

Dan Mihalache: „Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română aştepta terminarea convorbirilor dintre preşedinţii Nikolic și Iohannis. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate, din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor român”.

Unul dintre membrii delegaţiei române care a fost în vizită în Serbia spune că momentul a fost surprins într-o pauză.

Slavomir Gvozdenovici, deputatul sârbilor din Parlamentul României: „Era în timpul răgazului între două discuţii oficiale. De unde să ştiu eu ce s-a întâmplat acum şase luni? Eu i-am purtat de grijă domnului Mihalache?”.

În alt context, acelaşi deputat ştia cu exactitate ce s-a întâmplat acum şase luni. Slavomir Gvozdenovici: „Nu a dormit, omul medita, stătea. Medita. L-am întrebat dacă se simte bine, mai delicat. Eu l-am întrebat, şi asta vreau să vă spun. „Nu, zice, meditam, cu atâtea probleme”. Şi spun: „Mi s-a părut că nu vă simţiţi bine.. sau ceva în sensul ăsta”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri