Gabriel Oprea demisionează de la 1 octombrie

Data actualizării: Data publicării:
160919_senat_vot plen oprea_029_INQUAM_Octav_Ganea

Gabriel Oprea a depus la Senat cererea de demisie. Demisia a fost înregistrată la Senat şi va fi pe ordinea de zi a primei sedinţe a Biroului Permanent.

demisie oprea

Potrivit solicitării, el demisionează de la 1 octombrie.

Cererea de demisie a fost postată şi pe contul său de Facebook, fiind însoţită de un nou şi lung mesaj.

"Cei care mă cunosc, chiar și cei care nu m-au plăcut niciodată, pot să confirme că am fost și sunt un bun român, că țin cu țara mea, România. Se pare că acest lucru este de neacceptat de către unii. Plătesc de fapt pentru că am îndrăznit să vorbesc despre interesul național, despre valori tradiționale, despre Armată și Biserică, pentru că am îndrăznit să pun tricolorul românesc în ținutul secuiesc, pentru că am încurajat arborarea drapelului. Iată că tot ceea ce am facut din suflet și dintr-un patriotism sincer, așa cum am fost educat în familie și în Armată, se întoarce acum împotriva mea. (...) Demisia mea, pe care am transmis-o președintelui Senatului, i-a liniștit. Deocamdată. Însă vreau să-i anunț că românii își iubesc țara. Și chiar dacă cei mulți nu ies în stradă, asta nu înseamnă că au fost reduși la tăcere. Nu înseamnă că înghit pe nemestecate minciunile propagandei."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Ştire în curs de actualizare - 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri