Gabriel Oprea: Nu intenționez să revin în politică

Data publicării:
Gabriel Oprea, sedinta de Guvern_gov (1)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că nu intenționează să revină în politică și că întâlnirile cu foştii săi colegi au fost de natură "personală".  Anunțul a fost făcut după ce în presă au apărut informaţii legate de reuniunea facţiunii UNPR care contestă fuziunea cu PMP şi rămâne fidelă social-democraţilor.

Gabriel Oprea, sedinta de Guvern_gov (1)

"În ultima perioadă au fost publicate materiale de presă potrivit cărora aş fi implicat în organizarea, alături de foşti colegi din UNPR, a unor acţiuni politice. Aceste informaţii sunt false. Nu intenţionez să revin în politică", scrie Gabriel Oprea.

Acesta a precizat că întâlnirile cu foştii colegi din UNPR au fost "de natură personală" şi nu vizează politica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aripa din UNPR care contestă fuziunea cu PMP, în rândul căreia există în continuare aleşi locali, a avut zilele trecute o reuniune, arătându-şi sprijinul pentru PSD şi Guvern. De altfel, membri ai acestei aripi au participat şi la unul dintre mitingurile pro-guvernamentale organizate de PSD în Dâmboviţa, unde au fost afişat mesaje sub sigla fostului UNPR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri