Gabriel Oprea s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni 

Data publicării:
gabriel oprea-resized-mfax-1

Victor Ponta și Gabriel Oprea / FOTO: MediafaxFoto

ACTUALIZARE 15.58. Gabriel Oprea a plecat de la Palatul Cotroceni după aproximativ 30 de minute, fără să facă declarații.


ACTUALIZARE 15.25. Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns la Palatul Cotroceni, unde are programată o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis.


ACTUALIZARE 13.46. Președintele Klaus Iohannis îl va primi pe Gabriel Oprea la Cotroceni după ora 15.00.


Cererea premierului Victor Ponta către președintele Klaus Iohannis este datată 19 iunie 2015. Perioada maximă de desemnare este de cel mult 45 de zile.

Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează ca în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente și supraveghere.  Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie și tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloace medicale permanente / în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineață voi trimite Președintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constituție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru (inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioadă (atașez adresa). 

Mulțumesc încă o dată medicilor de aici și doctorului Ionuț Codorean pentru atenția și profesionalismul lor”, se arată în mesajul de duminică de pe pagina de Facebook a premierului.

Citiți și:

Victor Ponta: Medicii au decis că pot fi externat. Gabriel Oprea îmi preia atribuțiile

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri