Gabriel Oprea şi-a dat demisia din funcţia de vicepremier

Data publicării:
gabriel oprea- mfax-1

Actualizare 12.28. Traian Băsescu a semnat decretul prin care ia act de demisia din funcţia de vicepremier a lui Gabriel Oprea şi de numire a acestuia în funcţia de ministru de Interne.


Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, funcţia de ministru de Interne, el precizând că va trimite de dimineaţă propunerea către preşedintele Traian Băsescu, pentru emiterea decretului de numire.

Traian Băsescu a precizat că a ajuns la un acord cu Victor Ponta pentru o soluție la Ministerul de Interne, unde mandatul ministrului interimar expiră peste patru zile. Soluția va fi anunțată de premier, a spus Traian Băsescu.

Dacă mâine va face solicitările convenite azi, nu se va ieși din termen”, a spus președintele. Răspunzând întrebărilor reporterului Digi24 pe această temă, șeful statului a dat ca exemplu de soluție o demisie a vicepremierului pentru a fi numit pe actualul post. El nu a vrut să spună dacă aceasta este soluția găsită și a sugerat că rezolvarea problemei a venit dinspre premier. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri