Gabriela Firea a vizitat clădirea Primăriei Generale: „Sfințim biroul, voi avea minimum o icoană” 

Data publicării:
160605 gabriela firea 003 INQ Octav Ganea-2

Gabriela Firea nu a fost prea încântată de biroul primarului general. L-ar vrea cu mobilier minimalist şi foarte ordonat. S-a gândit deja ce schimbări vrea să facă.

„Sfinţim biroul, voi avea minimum o icoană. După seara alegerilor am primit în dar câteva icoane sfinţite. Una inclusiv de la Ierusalim, o Biblie şi poze cu cei mici şi cu cel mare normal, cu familia”, a spus Gabriela Firea.

Noul primar s-a asigurat că are internet, pentru că vrea să transmită tot ce face.

Edilul s-a interesat şi de birourile subalternilor săi, deoarece a auzit că nu ar fi loc pentru toţi angajaţii. Nici noul restaurant nu a fost foarte mulțumită. 

O altă grijă a fost dacă merg lifturile. În clădirea unde este primăria acum nu funcţionează niciodată şi nimeni nu le repară, s-a plâns noul primar.

Consolidarea sediului Primăriei a început în 2010, iar lucrările trebuiau finalizate până în august 2013. Bugetul necesat consolidării clădirii a fost majorat de mai multe ori, ajungându-se de la 10 milioane de euro inițial, la circa 30 milioane de euro. În prezent, Municipalitatea plătește chirie 280.000 de euro lunar pentru noul sediu. 

Gabriela Firea îşi va prelua oficial mandatul peste două zile.  

Citiți și:
Gabriela Firea vrea ca Primăria Generală să revină în vechiul sediu cel târziu în octombrie
Gabriela Firea: Într-un timp rezonabil, transportul în comun va deveni gratuit în Bucureşti, după îndeplinirea câtorva condiţii
Gabriela Firea, la Digi24: „Credeam în victoria mea, dar nu mă așteptam la un procent atât de mare”
Gabriela Firea: Voi face revoluție în materie de trafic în Capitală 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri