Gabriela Firea: În problema salariilor demnitarilor s-a făcut un joc incorect de către cei din jurul președintelui

Data publicării:
Gabriela-Firea-la-sediul-07-07-2015 1

Foto: Psd.ro

Salarizarea demnitarilor este o chestiune care se leagă de legea salarizării din sectorul bugetar. Guvernul acest lucru l-a susţinut. În ceea ce priveşte ordonanţa despre care se discută în aceste zile, pare să fi fost totuşi un joc incorect făcut de cei din jurul preşedintelui, care l-au împins pe acesta să se delimiteze indirect de măsură, prin consilieri, după ce a susţinut-o public înainte chiar de adoptarea în Guvern. Tocmai de aceea s-a creat o problemă de comunicare, în condiţiile în care premierul a crezut că a existat o discuţie între domnul Oprea şi domnul Iohannis, iar domnul Oprea a crezut că a fost un acord al premierului Ponta cu preşedintele. Comunicarea Preşedinţiei pe subiect a fost un pic bizară”, subliniază Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă postată pe site-ul PSD.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PSD spune că „salarizarea demnitarilor va fi în cele din urmă reglementată împreună cu restul salariilor din sectorul bugetar”.

Citiți și: Război online între Klaus Iohannis și Victor Ponta 
T.Băsescu: Oprea, Ponta, Mihalache şi Iohannis au jucat într-o piesă bine regizată public, dar doar președintele nu a știut că rolul său este acela de papagal fără pene


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri