Gabriela Firea: PNL să lase demagogia și să susțină Master Planul de Transport

Data publicării:
gabriela vranceanu firea - fb-2

Foto: Facebook

Este regretabil faptul că PNL nu poate ieşi nicicum din logica demagogiei, solicitând demisii acolo unde nu este cazul. În loc să piardă timpul românilor cu tot felul de acţiuni politicianiste, PNL ar trebui să ceară socoteală colegilor lor pedelişti, care au perpetuat gândirea băsistă, blocând în mod sistematic construcţia de autostrăzi în România. Dacă PNL este interesat cu adevărat de nevoile reale ale românilor, atunci ar trebui să lase demagogia deoparte şi să susţină Master Planul de Transport realizat de Guvern în acord cu Comisia Europeană, ce are ca principal obiectiv realizarea autostrăzii Piteşti - Sibiu”, a declarat Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat susţine că, în ultimii trei ani, Guvernul Ponta a realizat cea mai mare creştere a numărului de kilometri de autostradă.

Facem un apel către liberali să se ralieze pactului pe Transporturi propus de Victor Ponta. Un astfel de acord este necesar tocmai pentru că schimbările de guverne să nu ducă la blocarea sau amânarea unor proiecte importante, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut”, a mai spus senatorul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri