GALERIE FOTO. Victor Ponta, în Georgia la Supercupa Europei

Data publicării:
ponta la meci in georgia - fb PM georgia-1

ACTUALIZARE 19:00  Premierul Victor Ponta comentează pe Facebook deplasarea la Tbilisi la finala Supercupei. Reacţia sa vine însă la câteva ore după ce omologul său georgian a postat mai multe fotografii cu premieurl român, la o degustare de vinuri sau din timpul meciului. După finala Supercupei Europa, premierul român şi-a continuat meciul cu adversarii politici de la Bucureşti. Reacția acestora nu a întârziat să apară.

Din nefericire, domnia sa doar cu micile postări pe Facebook a rămas. Messi este un interlocutor, de exemplu, mai adecvat pentru Victor Ponta decât noi, reprezentanţii Opoziţiei. Aş fi avut aşteptarea să afle că după ce iei cartonaş roşu de la electoratul din România, de la propriul partid, trebuie să părăseşti terenul, nu te legi cu disperare de bare”, a declarat pentru Digi24 Alina Gorghiu, președintele PNL. 

ACTUALIZARE 2. Premierul face un „update serios” la postarea anterioară de pe contul de Facebook. A publicat o fotografie în care stă la masă împreună cu președintele UEFA și premierii din Georgia și Estonia și spune că la Tbilisi a avut ocazia să-i mulțumească lui Michel Platini pentru sprijinul acordat României în organizarea partidelor din Campionatul European 2020.

Update (serios) - la Tbilisi am avut ocazia să-i mulțumesc Președintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, August 12, 2015

ACTUALIZARE. Prima reacție a premierului, pe Facebook, este un comentariu ironic:  „Recunosc! Messi m-a ignorat!? O să îmi ceară dna. Gorghiu demisia!”

El dă apoi un link la un articol din presa română în care se spune că Victor Ponta, deși a fost cel mai important oficial european care a participat la finala Supercupei, a fost ignorat de Messi la primirea trofeului.  

Recunosc! Messi m-a ignorat! ???? O să îmi ceară Dna. Gorghiu demisia!http://www.stiripesurse.ro/cum-a-trecut-messi-pe-langa-victor-ponta-fara-sa-l-bage-in-seama-video_964040.html

Posted by Victor Ponta on Wednesday, August 12, 2015

Înregistrarea a fost postată pe contul oficial de Facebook al premierului georgian, acolo unde sunt şi mai multe fotografii de la evenimentele a căror gazdă a fost Irakli Garibashvili. Victor Ponta a fost însoţit şi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, potrivit acestor fotografii. De la cramă, premierul român a mers pe arena unde s-a disputat meciul de fotbal dintre Barcelona şi Sevilla. Pe parcursul partidei, a stat alături de omologul său de la Tallinn.

Victor Ponta nu a anunţat oficial această deplasare, iar Palatul Victoria nu a dat informaţii cu privire la călătoria şefului executivului în Georgia. Toate informațiile și imaginile au venit prin intermediul contului de Facebook al premierului georgian:

ponta crama - fb pm georgian
ponta crama - fb pm georgian

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri