Nichita îl critică pe Chirica: Nu va fi bărbat politic adevărat

Data actualizării: Data publicării:
Mihai Chirica face declaratii
Mihai Chirica a fost reales primar al municipiului Iași pe 27 septembrie, din partea PNL. Foto: Facebook

Fostul primar Gheorghe Nichita l-a criticat în termeni duri, pe pagina sa de Facebook, pe actualul edil Mihai Chirica.

mihai chirica fb

Nichita a aflat că la meciul de fotbal dintre CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș, suporteri veterani nu au fost primiți în tribuna oficială. Acest lucru, se pare, a fost picătura care a umplut și vărsat un pahar plin de nemulțumiri pe care îl avea fostul primar față de Chirica.

"Continuă să mă surprindă actualul primar al Iașului, prin infantilismul, nepriceperea, imaturitatea politică și chiar administrativă de care dă dovadă. Deși am avut o cu totul altă părere despre el și am avut încredere că ar putea ajunge într-o zi un bun primar, realitatea mi-a demonstrat doar contrariul. M-am convins până acum că, în cazul său, frustrările pot domina rațiunea, că face greșeli puerile doar din dorința de a plăti polițe personale, că nu este și nu va fi niciodată un bărbat politic adevărat!

Ultima „năzbâtie” a „bărbatului” Chirica a avut loc la meciul de fotbal de ieri. Cei care sunteți pasionați de acest sport știți cu siguranță că, ieri, CSM Poli Iași a avut meci acasă cu ASA Tg. Mureș; a fost un meci important pentru ca echipa noastră, echipa Iașului, să își mențină prima poziție în play-out. Chirica nu e iubitor de fotbal, el joacă doar minifotbal. Cu toate acestea și în ciuda imenselor presiuni pe care le-a pus pe echipă de când e primar, ieri a decis să meargă să vadă și el un meci pe un teren mare. (...) Experiența pe care o am, atât pozitivă, cât și negativă, mă fac să văd foarte clar că Mihai Chirica s-a abătut mult de la ceea ce ar trebui să fie un Primar, având un comportament nu de „șef de șantier”, așa cum le place multora să spună, ci de moșier.”, scrie Gheorghe Nichita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri