Ghiţă: Sigur că mă consider prieten cu Ponta. Dăm declaraţii favorabile unul altuia

Data publicării:
Sebastian Ghita-Mediafax Foto-Octav Ganea

 

Daţi-mi voie să purtăm asemenea discuţii într-un alt cadru”, a răspuns, sec, Victor Ponta, fără să mai vorbească despre acest subiect.

Nu mi s-a părut. Eu am auzit declaraţia domnului Ponta şi mi s-a părut că a dat o declaraţie favorabilă mie, aşa cum şi eu dau declaraţii favorabile dânsului”, a apreciat, mai târziu, Sebastian Ghiță, întrebat fiind dacă Victor Ponta a evitat un răspuns pe această temă. Întrebat dacă se consideră prieten cu Ponta, Ghiţă a răspuns: „Sigur că da”.

Deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la instanţa supremă controlul judiciar impus de procurorii DNA, în dosarul fraudării de fonduri europene în care este arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Plângerea împotriva controlului judiciar depusă de Sebastian Ghiţă urmează să fie analizată de judecătorii de la instanţa supremă în 24 februarie, scrie Mediafax.

Deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman şi omul de afaceri Liviu Munteanu se află sub control judiciar în dosarul fraudării de fonduri europene în care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, este arestat preventiv alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

Sebastian Ghiță a demisionat din Partidul Social Democrat în noiembrie 2014.

Citiți și:
Percheziţii la firma fratelui lui Sebastian Ghiţă
Victor Ponta, despre programul "Internet în şcoala ta": Nu cunosc, nu pot să comentez

Procurorii DNA au făcut percheziţii, luni, la două firme din Voluntari, judeţul Ilfov, dintre care una aparţinându-i fratelui deputatului Sebastian Ghiţă. Dosarul vizează o licitaţie a Ministerului Educaţiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, în valoare de 33 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri