Ghiță susține că șefa DNA i-ar fi scris de pe adresa cucuveauamov@gmail.com

Data publicării:
ghita jurnalisti

Sebastian Ghiţă susține că Laura Codruţa Kovesi ar fi corespondat cu el în trecut folosind un email neoficial, cu adresa cucuveauamov@gmail.com, potrivit presei, care prezintă o captură cu un email pe care i-l atribuie procurorului-șef DNA.

ghita jurnalisti

În mesajul prezentat de Sebastian Ghiță, Kovesi i-ar fi cerut un model de raport "elaborat la VP", iar Ghiţă pretinde că ar fi vorba despre raportul realizat de Comisia de Etică în cazul suspiciunii de plagiat a lui Victor Ponta.

Ghiţă a prezentat mesajul drept o nouă dovadă în autodenunţul pe care l-a făcut la Parchetul General, unde a susţinut că a ajutat-o în 2012 pe Kovesi să scape de acuzaţiile că şi-ar fi plagiat teza de doctorat. Surse judiciare, citate de presă, au anunțat că Sebastian Ghiță nu a prezentat nicio probă la Parchetul general în dosarul în cauză.

"Această este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secretă numită cucuveauamov@gmail.com.  Acest email mi-a fost transmis de către doamna Kovesi în 23.07.2012, solicitându-mi modelul de raport folosit în cazul plagiatului lui Ponta. Am decis să fac public acest email că urmare a negării de către doamna Kovesi a relaţiei reale cu mine, precum şi ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenţa dovezi", susține Sebastian Ghiţă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri