Gigi Becali revine în politică și își face un nou partid

Data publicării:
0608_becali_dna_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a luat o decizie capitală legată de toate afacerile pe care le deține în acest moment. Potrivit topurilor de specialitate, omul de afaceri are în acest moment o avere estimată undeva între 300 și 350 de milioane de euro, scrie digisport.ro.

0608_becali_dna_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Becali a spus că nu mai vrea să muncească și că va renunța la absolut tot, în afara echipei de fotbal, potrivit capital.ro.

„Vreau să-mi simplific viaţa! Nu mai vreau să muncesc! Deşi sunt milionar, în închisoare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi”, a spus Gigi Becali. Pentru a nu-și pierde moralul, Becali a povestit după ce și-a ispășit pedeapsa, că avea în buzunar bucăți de hârtie, tăiate precum bacnotele, pentru a avea senzația că totuși are bani la el.

Decizia lui Becali nu este chiar una surprinzătoare din moment ce în ultimii ani doar echipa de fotbal a mai avut profit. În rest, toate celelalte societăți ale latifundiarului fie au falimentat, fie se află în insolvență, cazurile Avicola Iași și Fabrica de Armament Drăgășani.

„Tot ce am vând! Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua. Îmi voi dedica viața României. Intenționez să reintru în politică și să-mi fac un partid”, a mai spus Gigi Becali.

Potrivit aceleiași surse, omul de afaceri poartă negocieri cu mai mulţi investitori interesaţi să cumpere fabrica de armament. Preţul este de 10 milioane de euro”, a explicat Becali.

Uzina Mecanică Drăgăşani a fost cumpărată în anul 2004 de Becali, iar în anul 2013 a intrat în insolvenţă şi a fost scoasă la licitaţie de către DGFP Vâlcea. Până în 1989, uzina din Drăgăşani producea muniţie de război.

În ceea ce o priveşte pe Steaua, lucrurile par că stau diferit, echipa de fotbal aducându-i venituri constant mari latifundiarului. Problemele cu Armata l-au determinat să facă un pas în spate, însă ţinta este reprezentată de milioanele din Liga Campionilor. Ca atare, este de aşteptat ca formaţia să nu sufere, cel puţin în perioada următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri