Gluma lui Liviu Dragnea la adresa lui Mihai Tudose

Data actualizării: Data publicării:
dragnea tudose agerpres_9992499
Foto: Agerpres

Mihai Tudose respinge orice legătură cu Serviciul Român de Informaţii şi neagă, că şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat. Glumele pe seama controverselor din jurul premierului desemnat au venit chiar de la şeful său de partid, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Mihai Tudose e dispus să îi cedeze postul liderului PSD, dacă acesta va putea, în mod legal, să devină premier al României.

Mihai Tudose, premierul desmenat: „Nu am avut nicio legătură de colaborare cu SRI. Nici nu am. În ce priveşte plagiatul, lucrarea mea de doctorat a fost făcută pentru mine. Nu a fost făcută pentru a căpăta funcţii, posturi sau remuneraţii. (Rep.: Aţi plagiat sau nu?) În opinia mea, nu”.

Premierul desemnat a fost ţinta glumelor lui Liviu Dragnea. Nu din cauza dosarului de plagiat, ci a presupuselor sale legături cu serviciile.

Liviu Dragnea: „Chiar începe să îmi pară rău. Poate ar trebui să fiu şi eu la SRI, acoperit sau descoperit, să primesc şi eu atâtea întrebări”.

Glumele au continuat şi pe alte teme.

Liviu Dragnea: „I-am cerut domnului Tudose, şi aşa va face, să facă singur evaluarea miniştrilor din cabinet şi evaluarea implementărilor şi a măsurilor. Ca şi în cazul precedent, am investit încredere şi în Mihai Tudose”.

Ironiile lui Liviu Dragnea nu l-au supărat pe Mihai Tudose. Ar fi dispus chiar să renunţe la postul de premier pentru şeful său de partid.

Reporter: Dacă domnul Dragnea poate legal să fie premier, vă daţi la o parte?

Mihai Tudose, premierul desemnat: Evident, da.

Noul cabinet condus de Mihai Tudose trebuie să treacă şi testul Parlamentului. Ca să fie siguri că nu vor avea probleme la vot, Liviu Dragnea şi premierul desemnat au făcut o vizită la UDMR imediat după anunţarea cabinetului.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: „Vom vota Guvernul, ceea ce nu înseamnă că vom fi de acord cu toate măsurile pe care le va lua Guvernul în perioada următoare. Nu am cerut nimic. Ce dracu să cerem acuma? Scuzaţi-mă. Când? Mâine e ultima zi”.

Ca să primească votul de învestitură, cabinetul Mihai Tudose are nevoie de 233 de voturi, pe care PSD şi ALDE le pot asigura, teoretic, fără probleme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri