Goțiu, după ce a fost agresat de Palada: M-a durut mărturisirea medicului care m-a consultat

Data actualizării: Data publicării:
Mihai Gotiu la INML Inquam Photos Octav Ganea (3)

Senatorul USR Mihai Goțiu a făcut noi dezvăluiri, joi dimineață, după ce aseară a fost agresat de sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în studioul unei televiziuni. Astăzi, el a mers la INML și urmează, potrivit declarației sale, să meargă să depună și plângere la poliție.

Actualizare 10:20. Mihai Goțiu a fost în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală 'Mina Minovici' ca să depună documentele care atestă agresarea sa de către Mirel Palada.

„Am îndeplinit niște proceduri, după ce azi noapte am fost la Spitalul „Sf. Ioan” și mi-au făcut analize și constatări, azi am venit cu documentele la IML. Acum va urma depunerea plângerii penale, să văd care e secția de poliție competentă. Probabil săptămâna viitoare o să am și certificat medico-legal, voi merge mai departe pentru că consider că justiția trebuie să-și urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiție”, a spus senatorul USR.

El a adăugat că, în funcție de programul de astăzi de la Parlament, va merge „azi sau mâine” ca să depună plângerea.

„Analizele constată că a avut loc agresiunea, leziuni la buză și picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”, a mai spus Goțiu.

Digi24 a încercat de mai multe ori să obțină o reacție de la Mirel Palada, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Citiți și  VIDEO. Momentul altercației dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile și sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul. Tuturor vă mulțumesc acum și îmi cer scuze că, din motive de timp, nu voi reuși să o fac în mod direct, personal. Vă asigur că voi continua să lupt împotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv împotriva huliganismului politic, însă exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am făcut-o și ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului, îi voi reprezenta atât pe cei care mi-au acordat încrederea, cât și pe cei a căror încredere nu am reușit să o câștig încă”, a scris Mihai Goțiu pe Facebook.

„Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan”, care m-a consultat, că se gândește serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Și nici nu cred că aș fi fost credibil în acel moment. Voi face însă tot ce ține de mine (și sunt convins că același lucru îl vor face și colegii mei din USR) să schimb (și să schimbăm) lucrurile în țara asta. Cu sprijinul colegilor mei și, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuși. Avalanșa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat că nu suntem deloc puțini! Nu voi ceda în fața niciunei amenințări ori intimidări verbale sau fizice. Nici „forța” lui Mirela Palada, și nici măcar toată forța reunită a tuturor huliganilor și penalilor din politica românească nu se pot compara cu cea pe care mi-ați transmis-o în lungile ore ale acestei nopți și dimineți. Vă mulțumesc!”, a adăugat senatorul USR.

Citiți și Doi deputați USR susțin că au fost amenințați cu moartea de doi parlamentari PSD

El a anunțat anterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni de la B1. Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici în prima parte a emisiunii, iar după pauza publicitară moderatoarea a anunţat incidentul, emisiunea continuând fără prezenţa celor doi.

„Mâine dimineață mă duc la poliție. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din câte am înțeles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii și picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbește. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri și mai rele”, a spus Mihai Goțiu, aseară, la un alt post de televiziune.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri