Greșeală gramaticală a ministrului Carmen Dan în declarația de interese

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan2

Carmen Dan a făcut o greșeală gramaticală în declarația de interese depusă în anul 2012 la Prefectura Teleorman, pe când era subprefect.

Ministrul de Interne a declarat că ocupă funcția de „supprefect” în declarația de interese. Astfel, actualul ministru de Interne arăta că are calitatea de asociat în compania SC Way Storage SRL.

Carmen Dan nu este la prima greșeală gramaticală. Zilele trecute, ea a uitat să folosească și negația la „decât” și s-a exprimat incorect din punct de vedere gramatical în prima declarație cu privire la cazul polițistului suspectat de pedofilie: „Până acum am decât (sic! - n.r.) informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră.”

În plus, în luna noiembrie 2017, Carmen Dan a confundat „prenumele” cu „pronumele”, în timp ce discuta cu jurnaliștii despre un incident în care a fost implicat un autocar al MAI.

„Vreți să vă dau eu acum nume şi pronume?”, i-a întrebat ministrul pe jurnaliști. Ulterior, Carmen Dan afirmat că nu va prezenta scuze pentru gafa făcută doar pentru că a pronunțat în mod eronat o literă.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri