Grindeanu, către membrii PSD: Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună

Data actualizării: Data publicării:
170614_CONFERINTA_GRINDEANU_07_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, joi, pe Facebook, un mesaj către membrii PSD în care le spune că nu trebuie să le fie frică să fie „de partea bună”. De asemenea, el le-a mulțumit tutror celor care i-au trimis mesaje de susținere.

170614_CONFERINTA_GRINDEANU_07_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!”, a scris Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, că nu îşi dă demisia şi că i s-a propus şefia mai multor instituţii ale statului, doar ca să îşi dea demisia. De asemenea, a precizat că va rămâne în PSD. Grindeanu a transmis multora din colegii CEx că îi pare rău că au trecut prin această experienţă neplăcută, cerându-şi scuze.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri