Grindeanu: "Cred că totuși vorbim mult prea repede de remanieri"

Data actualizării: Data publicării:
170220_grindeanu dragnea secret_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Nu există un termen pentru o eventuală remaniere, nici nu este sigură că aceasta va avea loc, a lăsat să se înţeleagă şeful Guvernului de la Bucureşti. Potrivit lui Sorin Grindeanu, Cabinetul său are în continuare susţinerea PSD.

"Pornim de la ceva, de la ce discutam mai devreme și anume că România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Să știți că de aici plec în evaluarea pe care o fac și am mai spus-o și o mai repet. Monitorizez constant activitatea miniștrilor care fac parte din Cabinet. Cred că totuși vorbim mult prea repede de remanieri și eu n-am văzut pe cineva care să spună, pe mine, ca prim-ministru, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele ALDE, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, să spună ceva legat de remanieri. A apărut așa, dintr-odată, ca și discuție publică. Conduc un Guvern care are o susținere largă în Parlament", a declarat premierul Sorin Grindeanu, într-un interviu acordat Agerpres

"Eu știu că unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are susținerea PSD, are susținerea Coaliției, așa cum știți, și ne vedem mai departe de lucrurile pe care le avem de făcut pentru români", a mai declarat Grindeanu sursei citate. 

Acum câteva zile, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că va exista totuşi o discuţie în partid pe subiectul remanierii, dar, a admis Dragnea, "nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remanier". Pe de altă parte, liderul social-democrat şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de unii miniştri, din Guvernul Grindeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri