Grindeanu: Informația că Sebastian Ghiță ar fi fost localizat în Serbia nu e corectă

Data publicării:
sorin grindeanu govro

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că informația potrivit căreia Sebastian Ghiță ar fi fost localizat în Serbia nu este corectă și i-a îndemnat pe polițiști să își facă treaba, potrivit Agerpres.

sorin grindeanu govro

El a precizat că a solicitat informații despre acest caz înainte de ședința de bilanț a Ministerului de Interne, la care a participat.

„Am întrebat, chiar înainte de a intra în ședința respectivă. Se pare că informația la cald nu este cea corectă. Nu vreau să intru în amănunte, este treaba dânșilor și chiar îi îndemn să-și facă treaba și să prindă nu doar pe Sebastian Ghiță, ci pe oricine este declarat fugar și trebuie să vină să răspundă în fața legii”, a spus Grindeanu.

Premierul a arătat că informația conform căreia Ghiță ar fi fost localizat în Serbia a venit pe surse neoficiale.

„Nu a dat Guvernul această informație, nici Ministerul de Interne, cel care gestionează această situație. Înțeleg că a venit de pe niște surse neoficiale, care până la ședința respectivă nu s-au confirmat”, a adăugat șeful Guvernului.

Premierul Sorin Grindeanu a participat la Slobozia la acțiunea „Creștem împreună", dedicată deschiderii oficiale a lunii plantării arborilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri