Un nou serviciu de livrare și expediere a coletelor prin automate poștale și oficii, în București

Data actualizării: Data publicării:
nou sistem

Începând de astăzi, locuitorii din București au la dispoziție un nou serviciu, DPD Collect, de livrare și expediere a coletelor printr-o rețea de automate poștale și oficii amplasate în centre comerciale și clădiri de birouri în București. DPD Collect a fost gândit și dezvoltat de DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piața locală, ca o soluție eco-
friendly, rapidă și flexibilă de livrare și expediere a coletelor.

Printre noutățile pe care noul serviciu le va pune la dispoziția cetățenilor se numără: un cost redus, timp de livrare 24 ore, disponibilitate extinsă a coletului (de până la 5 zile lucrătoare) și flexibilitate în ceea ce privește preluarea și livrarea. De asemenea, DPD Collect este accesibil tuturor clienților DPD România prin accesarea aplicației myDPD, care oferă opțiunea de track & trace online și posibilitatea de plată.
„Dinamismul care caracterizează piața comerțului electronic ne motivează să venim cu soluții inovatoare care să acopere nevoile partenerilor noștri din industria e-commerce șii nu numai, oferindu-le noi modalități flexibile de livrare și expediere. Suntem convinși că noul serviciu DPD Collect va aduce un plus de valoare calității serviciilor oferite, pentru o experiență completă de livrare”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Noul serviciu se adresează tuturor segmentelor de business, precum și persoanelor fizice care vor să expedieze colete în regim de la ușă la punct fix, punct fix la ușă sau punct fix la punct fix. În prezent, serviciul este disponibil în peste 50 de locații din București, iar până la finalul anului este estimată extinderea la nivel național, printr-o rețea de 100 de puncte DPD Collect, în principalele orașe din România.

„Pentru locațiile automatelor poștale am ales atât spații comerciale, cât și de business, accesibile oamenilor în traseul lor zilnic și cu un program flexibil pentru ridicarea și expedierea coletelor. Astfel, locuitorii din orașele în care acest serviciu este activ și care doresc să își ridice sau să expedieze singuri coletul au de acum posibilitatea să facă acest lucru”, adaugă Lucian Aldescu. 

Harta rețelei DPD Collect poate fi consultată aici: www.dpdcollect.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri