Hotnews: Cum a ajuns fosta vilă a lui Cunescu la anturajul lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 28 ian

Jurnaliștii dezvăluie că vila cu 11 camere și vedere spre pârtia de schi din Bușteni, amplasată pe un teren de 2.000 metri pătrați, este deținută, din 2011, de firma Interfrigo Logistics SRL, firmă de transport care ar fi primit contracte de 5 milioane de euro de la CJ Teleorman, în timp ce instituția era condusă de Liviu Dragnea. În acționariatul societății figurează și S&P Investment Management SRL, firmă care a fost deținută în proporție de 90% de fiul șefului PSD, Valentin Ștefan Dragnea.

Hotnews arată că, după ce au început investigațiile cu privire la afacerile fiului lui Liviu Dragnea, toate părțile sociale din S&P Investement Management au fost transferate către Liviu Ilie Dragne, un interpus care apare în mai multe societăți la care deține acțiuni fiul șefului PSD.

Vila aparține Interfrigo Logistics SRL din 2011. În declarația de avere a lui Liviu Dragnea nu apare niciun imobil în Bușteni. Într-o declarație de avere din 2013 a fostei sale soții, Bombonica Dragnea, apărea însă un teren intravilan în Bușteni.

Interfrigo Logistics a primit, în 2012, două contracte de lucrări de la CJ Teleorman, instituție condusă la acea vreme de Liviu Dragnea.

Cu un an înainte, aceeași firmă ar fi cumpărat un spațiu comercial de la Liviu Dragnea, pentru care i-ar fi plătit acestuia echivalentul a 140.000 de euro. Spațiul fusese cumpărat de Dragnea, potrivit România liberă, cu doar 91 de dolari.

Mai multe detalii AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri