Sari la conținut
News Alert

Incident electoral la Nana. Ce spun Victor Ponta și Elena Udrea

Este vorba de crimă organizată, pentru că doamna Elena Udrea este sprijinită în acea zonă de o reţea care este cunoscută”, a declarat premierul.

Şi preşedintele Traian Băsescu a fost criticat pentru incidentul din comuna Nana.

Pe de altă parte, asocierea domnului Băsescu şi a doamnei Udrea cu fraudele de la Nana, care continuă acum cu manifestările pe care le-aţi văzut, reflectă de fapt modul în care cei doi au înţeles să facă politică în România”, a mai spus Victor Ponta.

Elena Udrea a i-a răspuns premierului prin intermediul reţelelor de socializare. „Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana nu este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui incident de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti”, a spus Elenea Udrea, pe Facebook.

„Declaraţiile iresponsabile ale premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori”, a adăugat E. Udrea.

Agresorul a fost identificat şi este cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe. El şi victima sa au fost audiaţi de poliţişti.