Incident electoral la Nana. Ce spun Victor Ponta și Elena Udrea

Data publicării:
Udrea elena mfax

Este vorba de crimă organizată, pentru că doamna Elena Udrea este sprijinită în acea zonă de o reţea care este cunoscută”, a declarat premierul.

Şi preşedintele Traian Băsescu a fost criticat pentru incidentul din comuna Nana.

Pe de altă parte, asocierea domnului Băsescu şi a doamnei Udrea cu fraudele de la Nana, care continuă acum cu manifestările pe care le-aţi văzut, reflectă de fapt modul în care cei doi au înţeles să facă politică în România”, a mai spus Victor Ponta.

Elena Udrea a i-a răspuns premierului prin intermediul reţelelor de socializare. „Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana nu este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui incident de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti”, a spus Elenea Udrea, pe Facebook.

„Declaraţiile iresponsabile ale premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori”, a adăugat E. Udrea.

Agresorul a fost identificat şi este cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe. El şi victima sa au fost audiaţi de poliţişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri