Întâlnire fără rezultat între Cătălin Predoiu şi Nicuşor Dan

Data publicării:
colaj predoiu nicusor dan 1 -1

 

„Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internațională, auditat de ambele partide. În aceste condiții, noi am decis să mergem înainte cu organizarea sondajului. Îi invităm în continuare pe cei de la PNL să auditeze cercetarea sociologică. Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele în ultimele zile de campanie”, potrivit unui comunicat al USB.

Liberalii au însă altă versiune.

"Nicuşor Dan minte cu neruşinare ( ...) Noi ne-am ţinut de cuvânt. Refuzul a fost categoric, chiar în condiţiile în care ştia că este în urma lui Cătălin Predoiu în opţiuni. Cerea infelxibil, halucinant, retragerea candidatului PNL", a spus Cezar Preda - purtător de cuvânt al PNL.

Acest schimb de replici a pornit de la o propunere avansată de Cătălin Predoiu, candidatul PNL la primăria generală.

Cătălin Predoiu, candidat PNL: „Dacă domnul Dan sau oricine altcineva este plasat înaintea mea într-un sondaj făcut de comun acord, eu şi PNL îl vom sprijini astfel încât doamna Firea şi PSD să nu strângă în brate Bucureştiul până o să-l sufoce. Să nu facem jocul PSD prin ezitări, prin orgolii”.

Toată lumea părea de acord. Nicușor Dan agrease ideea unui sondaj comun din care să rezulte care este cel mai bine plasat candidat de dreapta, pentru alegerile de duminică.

Nicușor Dan, candidat USB, în urmă cu o zi: „Accept provocarea pe care dl Predoiu mi-a făcut-o şi sunt gata ca o mare casă de sondaj să facă un sondaj supravegheat de USB şi PNL, astfel încât bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză. Nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să propun bucureştenilor să-l voteze pe domnul Predoiu”.

De altfel, la scurt timp după apelul public făcut de Cătălin Predoiu, candidatul USB și-a invitat simpatizanții la vot, pe 5 iunie, sugerând astfel că nu are de gând să abandoneze cursa pentru Capitală, indiferent de rezultatul sondajului comun.

Citiţi şi:

Nicuşor Dan: "Accept provocarea pe care Cătălin Predoiu mi-a făcut-o"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri