Întâlnire Grindeanu – Ponta, la Guvern

Data publicării:
colaj ponta grindeanu

Sorin Grindeanu şi Victor Ponta s-au întâlnit la Palatul Victoria, spun surse politice. Nici actualul şi nici fostul premier nu confirmaseră, până luni seară, această informaţie.

colaj ponta grindeanu

Întâlnirea dintre Sorin Grindeanu şi Victor Ponta este plasată de comentatorii politici în contextul unei încercări de înlăturare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. În principalul partid de guvernământ s-ar face planuri care ar avea ca scop inclusiv instalarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte. O variantă calificată drept posibilă de primarul-disident al Iaşiului, Mihai Chirica.

ponta grindeanu fb psd timis
Victor Ponta a fost alături de (pe atunci) preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Sorin Grindeanu la Lugoj, pe 14 noiembrie 2016, la prezentarea candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare (Foto: Facebook/PSD Timiş)

Întrebat, săptămâna trecută, dacă a mai vorbit în ultima vreme cu Victor Ponta, Liviu Dragnea a spus că nu. La insistenţele jurnaliştilor a adăugat că nu l-a mai văzut de mult pe fostul premier şi preşedinte al PSD şi că nu ştie care este programul acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri