Întâlnire la vârf în PSD. Liviu Dragnea îl vede pe Victor Ponta la Cotroceni

Data publicării:
dragnea ponta psd.ro

Vreau să va transmit un mesaj şi de la premierul Victor Ponta de încurajare. Și dumnealui speră, și noi sperăm că dumneavoastră aţi înţeles exact mesajul postat pe Facebook. În ceea ce privește compentariile greşite care s-au făcut de unele instituții de presă, nu se retrage din viaţa politcă. Eu am citit altfel mesajul de pe Facebook, în sensul că se retrage din dispută politică şi poate se gândeşte să se retragă la Cotroceni după alegerile prezidenţiale”, a spus Liviu Dragnea, la Brașov. 

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se întâlneşte astăzi la Braşov cu şefii de organizaţii judeţene ai PSD şi cu cei care coordonează campania electorală pentru europarlamentare.

Întâlnirea care are loc în contextul în care liderul PSD, Victor Ponta, a lăsat să se înţeleagă că se va retrage din politică după alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Reuniunea vine și pe fondul tensiunilor generate de faptul că tot mai mulți președinți de consilii județene au intrat în vizorul DNA.

Să conduci un consiliu judeţean este o meserie periculoasă, crede premierul Victor Ponta. Liderul PSD susţine că şefii consiliilor sunt anchetaţi de procurori pentru că sunt populari şi strâng multe voturi.

Sunt absolut convins că, aşa cum în România preşedinţii de consilii judeţene sunt oamenii cei mai votaţi şi în care românii au cea mai mare încredere - chiar dacă sunt şi ţintă pentru procurori, asta vine odată cu popularitatea şi cu faptul că sunt votaţi şi, atunci, e şi o meserie periculoasă”, a declarat, recent, premierul Victor Ponta.

Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămân în picioare până la sfârşitul anului, asta e, de fapt, singura întrebare pe care ne-o punem şi ne-o punem cu foarte mult respect, nu cu alte sentimente”, a spus Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri