Ion Iliescu: "Retragerea lui Ponta este o greşeală"

Data publicării:
Ion Iliescu-Mediafax Foto-Octav Ganea

Liderii partidelor de guvernământ se întâlnesc la sediul PSD ca să lămurească lucrurile. Este şi prima reuniune a celor trei partide, după tensiunile create de sprijinul UNPR pentru Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. În PSD, părerile sunt împărţite. Doi dintre liderii importanţi ai partidului au criticat decizia lui Victor Ponta.

Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o "greşeală", acesta trebuind să aibă mai întâi un dialog cu "conducerea colectivă a partidului", a declarat, luni, pentru gandul.info, preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu.

Era firesc ca el să aibă întâi un dialog cu conducerea colectivă a partidului şi să urmeze această decizie personală printr-o consultare, ceea ce n-a făcut-o şi nu este bine. Fără îndoială este o greşeală din partea lui Victor Ponta. Era firesc să existe o deliberare, cel puţin în executivul său, nu a fost bine, nu a fost bine”, a spus Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a precizat că nu a avut o discuţie cu Victor Ponta pe acest subiect, dar că aşteaptă să aibă un dialog cu acesta. Cu toate acestea, Iliescu a răspuns fără echivoc că nu doreşte să se mai implice în conducerea partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri